top of page

Fritidsboliger laft og tømmer

 

Våre hytter - kvalitet bygd med sjel. Tømmerhus er bygg med lange tradisjoner i Norge. Laftebygg har eksistert i over 1000 år.

Kvalitet på inneklima er avgjørende for en god helse og bygger du tømmerhus økes kvaliteteten på inneklimaet, samt at det legges vekt på miljø og trivsel. Alle våre fjellhytter leveres med torvtak.

TGE BYGG legger stor vekt på materialer av høy kvalitet i våre hytter. Detaljer er viktig for at det ferdige produktet skal være optimalt.
 

En gjennomtenkt prosjektering er en forutsetning for å lykkes godt, samt garanti for at du skal bli fornøyd.


TGE BYGG samarbeider med en laftefabrikk i Estland som leverer laftetømmer i beste kvalitet og håndverkerne er spesialister på laft og tømmer.
TGE BYGG har egne snekkere, tømrere, murere, flisleggere, malere og gulvslipere i tillegg har vi faste samarbeidspartnere 
på el-og VVS installasjoner. 
TGE BYGG har i sitt system også interiørkonsulent som bistår kunder som har behov for tjenester i forhold til innredning og idè-løsninger.

Hyttemodellene under spenner seg fra enkle fjellhytter til større og mer påkostede hytter. Alle modellene er utformet i samarbeid med profesjonelle arkitekter og kan forandres etter ønske.

 

Før kursoren din over bildene for å se navn på de forsjellige modellene.

Åsgård

Åsgård

Midgard

Midgard

Loke

Loke

Hugin

Hugin

Heimdall

Heimdall

Frøy

Frøy

Frigg

Frigg

Bifrost

Bifrost

Balder

Balder

Sleipner

Sleipner

Tor

Tor

bottom of page